MENIU

CFR Cluj: Atacantul Rade Veljovic a fost împrumutat un sezon la Unirea Alba Iulia

Foto: NewsIn

Nou-promovata Unirea Alba Iulia a obţinut împrumutul atacantului sârb Rade Veljovic de la CFR Cluj pentru un sezon, a anunţat joi preşedintele CA al clubului, Marian Sameş.

"L-am împrumutat pe Veljovic pe un an, sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Este un vârf de clasă, puternic şi tânăr. Ne-a lipsit până acum un astfel de fotbalist", a afirmat Sameş, pentru NewsIn.

Oficialul a adăugat că a mai discutat cu cei de la CFR Cluj şi despre transferul altor jucători însă sunt şanse mici ca mutările să se concretizeze.

Atacantul sârb Rade Veljovic (23 de ani) a fost achiziţionat de CFR Cluj iarna trecută de la formaţia de divizie secundă FK Vozodovac Belgrad, unde era golgheter, dar nu a evoluat decât într-un singur joc în returul campionatului. De serviciile fotbalistul s-au mai interesat şi grupările Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu.

CFR Cluj i-a mai împrumutat în această săptămână pe jucătorii Emmanuel Kone şi Diarrassouba Viera la o altă nou-promovată, Internaţional Curtea de Argeş.