MENIU

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FC Timişoara, scor 2-0

Foto: NewsIn

CFR Cluj s-a impus, miercuri, cu scorul de 2-0 în derby-ul etapei a 29-a a Ligii I cu CFR Cluj, şi a urcat pe locul 5 în clasament, în timp ce bănăţenii rămân pe treapta a treia a podiumului.

CFR Cluj şi FC Timişoara au oferit un fotbal de calitate pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu şi după ce au avut fiecare momente de dominare şi ocazii de a marca au intrat la pauză cu scorul de 0-0.

La reluare, CFR a reuşit să puncteze prin Diego Ruiz (50), care a înscris cu un şut plasat, din interiorul careului, după o pasă foarte bună a lui Sixto Peralta.

Campionii de la Cluj au continuat să preseze şi deşi FC Timişoara a fost la un pas de egalare prin Parks, scorul a devenit 2-0 pentru gazde, în minutul 73, când Dubarbier a primit o pasă de la Ruiz şi a marcat cu un şut violent, sub transversală.

Până la final Magera ar fi putut reduce din diferenţă pentru Timişoara, cu un gol din foarfecă, dar mingea a trecut puţin alături, iar scorul final a fost 2-0.

Caseta tehnică:

CFR CLUJ - FC TIMIŞOARA 2-0 (Ruiz 50, Dubarbier 73)

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Alcantara, Galiassi, Panin (Dubarbier 46) - Peralta (G. Mureşan 68), Dani - Mara, Culio, Pereira - Ruiz (Traore 79). Antrenor: Antonio Conceicao.

FC Timişoara: Pantilimon - St. Stancu, Nibombe (Parks 58), Luchin, Latovlevic - Abiodun (Curtean 58), Borbely, Cisovsky, Art. Karamian - Magera, Bucur (Rusic 68). Antrenor: Gabi Balint.

Cartonaşe galbene: Dani 85 / Borbely 65

Arbitri: Pavel Olsiak - Milan Paluşak, Duşan Hrcka (toţi din Slovacia)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 10.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida CFR Cluj - FC Timişoara, scor 2-0.

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Etapa a 29-a FC Timişoara