MENIU

CFR anunţă reduceri de 20% la biletele pentru Trenurile zăpezii

Vor fi suplimentate trenurile care circulă spre cele mai căutate destinaţii în timpul sărbătorilor de iarnă

CFR Călători anunţă,  din 13 decembrie, reduceri tarifare de 20% , de luni până joi, la Trenurile zăpezii şi de 25% pentru grupuri de minim 10 persoane, la clasa a 2-a. Reducerile sunt valabile până la 28 februarie 2010.

Oferta este valabilă pentru toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, pentru trenurile cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj Napoca şi retur, pentru trenurile ce fac legătura între Bucureşti - Piatra Neamţ şi retur şi trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava, anunţă compania.

Biletele se pot procura din agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR cu anticipaţie maximă de 30 de zile. Călătorii care optează pentru oferta “Trenurile Zăpezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Astfel, oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi.

 

Mai multe articole despre:
CFR bilete reduceri oferta călători