MENIU

Cerere în căsătorie din baloţi de paie

Foto: Realitatea TV

Un german şi-a uimit iubita cu o cerere în căsătorie ieşită din comun. Dorind cu tot dinadinsul să o impresioneze a scris propunerea cu baloţi de paie. Efortul a avut rezultatul aşteptat.

Markus Schmidt este fiul unor fermieri din localitatea Pettling, Germania. Hotărât să facă pasul cel mare alături de iubita lui Corinna, s-a gândit că n-ar strica să-i ofere acesteia o cerere în căsătorie de neuitat.

"Ideea mi-a venit de la nişte amici şi de la fratele meu. Şi ei au avut iniţiative mai speciale şi m-am gândit că şi eu trebuie să fac ceva special pentru mireasa mea. M-am gândit că aş putea să fac ceva din baloţi de paie. Cu patru luni în urmă am început să fac schiţa, să văd ce ar putea ieşi", a spus Markus Schmidt despre inedita cerere în căsătorie.

Şi a ieşit o propunere gigantică. Markus a scris cu 150 de baloţi "Vrei să te măriţi cu mine?". Iubita lui a văzut mesajul lung de 70 de metri de la fereastra casei şi evident nu a putut rezista. Ea a acceptat pe loc să-i devină soţie.

"M-a cerut în căsătorie şi în mod clasic şi eram deja foarte fericită. Dar când a deschis oblonul şi am văzut acel mesaj, era gigantic. Nu m-a gândit niciodată că va face aşa ceva pentru mine, atât de multă muncă. Este minunat", a spus Corinna Pesl. Cei doi se vor căsători în toamna acestui an.
Mai multe articole despre:
Germania căsătorie cerere paie