MENIU

Cel puţin o persoană a murit în urma unei explozii la un depozit militar din Rusia

Foto: adevarul.ro

O persoană a murit şi circa 35 de persoane sunt date dispărute în urma unei explozii care s-a produs vineri la un depozit de muniţii din Ulianovsk, 900 kilometri est de Moscova, a declarat guvernatorul Serghei Morozov, relatează AFP.

Explozia de la depozitul militar din Rusia s-a soldat cu cel puţin un mort, a declarat o sursă din Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru RIA Novosti.

"Deocamdată, ştim că este vorba despre cel puţin un mort, dar nu putem exclude ca numărul victimelor să fie mare", a spus sursa.

Mai mult de 3.000 de persoane au fost evacuate din zonă, a declarat guvernatorul local, citat de Interfax. El a declarat că este puţin probabil să fie vorba despre un act terorist.

Circulaţia feroviară a fost suspendată pe calea ferată aflată la trei kilometri distanţă de depozitul cu obuze de artilerie.

"La faţa locului a fost trimisă o echipă a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă", a spus un purtător de cuvânt al centrului local pentru situaţii de urgenţă, citat de RIA Novosti.

El a confirmat că centrul a primit informaţii privind producerea unor explozii.

Mai multe articole despre:
Rusia explozie dispăruţi