MENIU

Câţi tineri a pus PMP pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare. Ce profesii au

Organizația de Tineret a PMP și-a prezentat miercuri propunerile de candidați la alegerile parlamentare, pe listă regăsindu-se 62 de tineri din aproape toate filialele partidului, având diverse profesii - sociolog, economist, inginer, fotograf, jurist, teolog, consultant fonduri europene, farmacist, asistent anestezist, topograf, art designer, dar și studenți și antreprenori.

Prezent la evenimentul OTPMP organizat la Palatul Parlamentului, deputatul Valeriu Steriu, președinte executiv al PMP, i-a felicitat pe tinerii din partid că și-au desemnat propunerile de candidați pentru alegerile parlamentare în baza unui scrutin intern și i-a încurajat să continue pe același sistem de selecție "democratic, bazat pe voturi".

"Întotdeauna, Parlamentul și Guvernul au nevoie de oameni tineri, de idei proaspete, de tot ceea ce înseamnă partea de creație și adaptare la ceea ce este modern. (...) Cred că aportul tinerilor nu este doar acela de a lipi afișe", a declarat Steriu.

Deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP, i-a îndemnat, la rândul său, pe tinerii din partid să-și propună ca odată cu intrarea în politică la nivel de Parlament să treacă "peste tentații, peste provocări" și să se pună "în slujba binelui comun".

"Dacă veți aștepta să primiți cadou funcția de deputat, cu toate că o meritați prin tot ceea ce ați făcut, nu știu dacă va fi așa. Trebuie să luptați, să le demonstrați celor care acum fac liste în județ, să le prezentați activitatea dumneavoastră, să-i întrebați unde au fost când dumneavoastră erați pe teren. (...) Voi fi aliatul dumneavoastră pentru a vă susține și îmi doresc și vă doresc ca toți cei de aici să fiți parlamentari", a spus, la rândul său, Dorel Onaca, secretarul general al PMP.

Mai multe articole despre:
null