MENIU

Cătălin Tolontan: O aştept pe doamna Udrea să recunoască că s-a înşelat

Foto: gsp.ro

"Nu voi accepta ca un ministru să se creadă şeful unui cetăţean care îl plăteşte, după cum nu voi accepta ca un preşedinte să livreze lecţii de jurnalism presei", susţine redactorul şef al Gazetei Sporturilor pentru REALITATEA.NET.

Elena Udrea îl suspectează pe Cătălin Tolontan, într-o postare pe blogul personal, de interes personal în ancheta Ridzi, argumentaţia sa fiind bazată pe zvonurile colportate de Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Contactat de REALITATEA.NET, Cătălin Tolontan a comentat noua poziţie a ministrului Turismului: "O aştept pe doamna Udrea să admită că n-a găsit firma sau interesul care nu există. Nu e nici un fel de maliţie în ceea ce spun. Pur şi simplu, mizez pe buna credinţă a unui om politic care, dacă suspiciunile i se infirmă, va recunoaşte că s-a înşelat".

"În rest, am vazut şi eu stilul mesajului de pe blogul ministrului. Nu cobor în nici un fel limbajul, ori de câte ori o facem, pierdem cu toţii. Nu port nici o luptă cu doamna Udrea, dar nici nu voi accepta ca un ministru să se creadă şeful unui cetăţean care îl plăteşte, după cum nu voi accepta ca un preşedinte să livreze lecţii de jurnalism presei. Voi riposta de fiecare dată când voi întâlni o astfel de situaţie. Noi am scris că televiziunile au vândut ştiri şi reportaje, noi am scris că o firma a lui Dan Voiculescu a luat bani din afacerea Ridzi, aşa că nu primim lecţii de la politicieni. Ne-am obişnuit să tot înghiţim ofense la adresa profesiei şi nu e în regulă", a mai spus Tolontan.

Elena Udrea a fost acuzată de Cătălin Tolontan, în direct la Realitatea TV, că l-ar fi ameninţat că se va ocupa "personal informativ" de acesta, acuzându-l că ar fi avut un interes personal în ancheta declanşată împotriva colegei sale de partid, Monica Iacob Ridzi.

Citeşte aici mai multe despre conflictul Udrea-Tolontan