MENIU

Casele datornicilor la bănci scoase la licitaţie în New York

Foto: channel4.com

Chilipiruri la licitaţia imobiliară de la New York. Casele pentru care americanii nu au mai putut să îşi plătească ratele la bancă au fost scoase la vânzare. Preţurile de pornire sunt mai mici chiar şi cu 60 la sută faţă de cât au fost înaintea crizei financiare.

Peste o mie de persoane s-au adunat într-unul din cele mai mari centre din New York pentru a participa la licitaţie. La unele locuinţe, preţul a coborât în timpul licitaţiei, iar apartamente cu cinci camere au ajuns să valoreze 70 de mii de dolari. Anul trecut, aceleaşi apartamente erau un lux de 550 de mii de dolari.

O familie a cumparat o casă cu 2 dormitoare in nordul statului New York, cu doar câteva mii de dolari. Chiar dacă pare un târg de chilipiruri, licitaţia ascunde şi costuri ascunse. Casele foarte ieftine au nevoie de reparaţii capitale.

Majoritatea celor prezenţi la licitaţie erau investitori, agenţi imobiliari sau proprietari care au achiziţionat cea de-a doua casă pentru a o închiria. La licitaţia de la New York au fost scoase la vânzare aproape 300 de case.

Mai multe articole despre:
Case preţ New York proprietari