MENIU

Cârţu şi Bornescu, suspendaţi câte o etapă după incidentul de la meciul Pandurii-Universitatea

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, şi portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, au fost suspendaţi, luni câte o etapă de Comisia de Disciplină a FRF, după ce la finalul partidei de duminică a avut loc un incident între cei doi, pe tunelul care duce la vestiare.

Cei doi au primit şi câte o amendă în valoare de 3.200 de lei.

Imediat după finalul partidei Pandurii-Universitatea Craiova, scor 1-0, între Sorin Cârţu şi Mircea Bornescu a izbucnit un conflict pe tunelul care duce la vestiare, aceştia fiind despărţiţi de forţele de ordine.

Comisia de Disciplină a mai decis ca atacantul campioanei CFR Cluj, Yssouf Kone, să fie suspendat un joc şi amendat cu 700 de lei, la fel ca şi dinamovistul Gabriel Tamaş, pentru că în ultimul minut de joc al derby-ului disputat sâmbătă, între cei doi a izbucnit un conflict şi au fost eliminaţi. La ambii s-a considerat că au folosit excesiv forţa, iar în regulament această infracţiune este sancţionată cu o etapă de suspendare.

De asemenea, mijlocaşul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Todea, a primit două etape de suspendare, după ce l-a lovit pe Marius Constantin în timpul partidei cu Rapid şi a fost eliminat direct, iar delegatul grupării sibiene, Ioan Aloman, a fost suspendat o lună şi a primit o amendă de 600 de lei.