MENIU

Carlos Tevez, prins de poliţie fără carnet

Foto: www.guardian.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk

Starul argentinian de la Manchester United, Carlos Tevez, ar putea fi pus sub acuzare după ce poliţia a descoperit că şi-a condus maşina, deşi nu are un permis valabil în Marea Britanie.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost tras pe dreapta de poliţie în timp ce se îndrepta, la volanul automobilului său marca Bentley, spre baza de antrenament a clubului Manchester United. Potrivit The Sun, motivul pentru care poliţia a plecat în urmărirea lui Tevez a fost faptul că geamurile maşinii sale erau mult prea închise la culoare. Dar apoi, la controlul actelor, poliţiştii au descoperit că permisul său de conducere nu este valabil şi în Marea Britanie, iar acum ar putea fi trimis în faţa justiţiei.

Pentru că nu a mai avut voie să-şi conducă Bentley-ul de 150.000 de euro, Carlos Tevez a fost "recuperat" din drum de coechipierul său Patrice Evra.

Cu puţin timp înaintea lui Tevez, un alt fotbalist de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost oprit de poliţie, în timp ce conducea tot un Bentley. "Nu mergea cu viteză, aşa că doar i-au dat nişte sfaturi", a afirmat o sursă din poliţie. Înainte de a se despărţi de poliţişti, Cristiano Ronaldo, care luna trecută şi-a făcut praf Ferrari-ul de 315.000 de lire sterline, i-a acordat unuia dintre ei un autograf, pentru băieţelul său bolnav de inimă.