MENIU

Carlo Cudicini, portarul lui Tottenham, rănit serios într-un accident de motocicletă

Foto: PA-Daily Mail

Portarul lui Tottenham Hotspur, Carlo Cudicini, a suferit, joi, un accident de motocicletă, din cauza căruia a fost transportat de urgenţă la spital, fiind suspect de o fractură de pelvis, informează \"Daily Mail\".

Goalkeeper-ul italian în vârstă de 36 de ani conducea motocicleta personală, marca BWM, care a intrat în coliziune cu un Ford Fiesta. La locul accidentului şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie şi două ambulanţe, iar unul din martorii oculari l-a recunoscut pe Cudicini, care era imobilizat pe o targă.

Oficialii lui Tottenham au confirmat că fostul portar al lui Chelsea a fost implicat într-un accident rutier, dar nu au putut să ofere amănunte referitoare la starea de sănătate a fotbalistului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei londoneze a anunţat că italianul a suferit un accident "care ar putea să-i schimbe viaţa" şi a fost transportat de urgenţă la un spital din estul capitalei Angliei, pentru a i se asigura tratamentul corespunzător.

Cele două persoane, o femeie şi un copil, care se aflau în maşina implicată în accident, nu au suferit nicio rană.

Cudicini a fost cumpărat de Tottenham în luna ianuarie de la concitadina Chelsea, pentru care a evoluat timp de 10 sezoane.
Mai multe articole despre:
accident motocicletă Tottenham