MENIU

Care sunt cele mai bune oferte auto de sărbători?

Topul ofertelor auto de sărbători

Stabilirea unui clasament ţine cont în primul rând de raportul preţ – dotări, notorietatea brand-ului, nivelul de siguranţă oferit şi succesul înregistrat pe piaţa locală

Dacă mai ai încă bani sau un plan prin care să-ţi cumperi un autoturism nou, se pare că a venit momentul să iei o decizie. Dealerii, mai ales cei cu stocuri foarte mari, aruncă în tolba Moşului discounturi importante.

Acest  top nu are rolul de a ierarhiza ofertele din perioada sărbătorilor doar din punctul de vedere al preţului. Stabilirea unui clasament ţine cont în primul rând de raportul preţ – dotări, notorietatea brand-ului, nivelul de siguranţă oferit şi succesul înregistrat pe piaţa locală. Autoturismele au fost alese pentru topul MONEY.RO din perspectiva nevoilor unei familii care pune preţ pe siguranţă şi spaţiu.


Probabil cea mai bună ofertă de pe piaţa în acest moment vine de la Renault. Astfel, producătorul francez oferă modelul Megane 2 Sedan cu un preţ de pornire de la 9250 euro cu TVA inclus. Acest lucru este posibil pentru că deja în oferta dealerilor Renault a intrat Fluence, înlocuitorul gamei Megane Sedan. Pentru aceşti bani primim o maşină cu un motor de 1.4 l şi 100 CP, dotat cu şase airbaguri, aer condiţionat, ABS, computer de bord, volan reglabil, geamuri electrice faţă, banchetă spate rabatabilă, etc. Din perspectiva raportului preţ-dotări, avem în aceste condiţii o ofertă foarte bună în raport cu restul concurenţilor direcţi. Iar pentru încă 1000 de euro în plus se poate alege versiunea cu motorul de 1.6 l şi 110 CP, iar modelul este cotat cu 5 stele EuroNcap drept pentru care poate reprezenta un punct de referinţă în clasă.

Citeşte mai mult pe Money.ro

Mai multe articole despre:
Sărbători Renault promoţii MONEY.ro