MENIU

Capitala creşte Verde, printr-o campanie dedicată protecţiei mediului

Foto: Capitalaverde.ro

Primăria Municipiului Bucureşti şi organizaţia neguvernamentală Green Revolution lansează luna curăţeniei, eveniment dedicat protecţiei mediului în Bucureşti.

În perioada 15 martie – 15 aprilie, toate instituţiile, direcţiile subordonate administraţiei, dar şi firmele care au contracte cu Primăria Municipiului Bucureşti şi cu primăriile de sector participă la o amplă acţiune de curăţenie, denumită Capitala creşte Verde.

Prima acţiune va avea loc sâmbăta, 14 martie, când Primarul General Prof. Dr. se va deplasa la blocul nr.2 de pe strada Ruşeţu, din Sectorul 6 al capitalei.

Edilul şef şi câţiva directori din Primărie se vor alătura locatarilor la reamenajarea spaţiului din interiorul blocului, dar şi a spaţiului verde din faţa imobilului. Se vor curăţa şi zugrăvi scările blocului, se vor vopsi gardurile, se vor săpa grădinile, vor fi plantaţi arbuşti şi gard viu. 

Fiecare locatar responsabil va da o mână de verde alături de Primarul General. La finalul acţiunii, locatarii vor respira un aer mai curat, vor locui într-un bloc reabilitat şi pentru ca acţiunile de acest fel să continue, vor rămâne cu toate uneltele folosite.

Primarul General va participa la deschiderea unui loc de joacă pentru copii, proaspăt amenajat în Parcul Tineretului.

Mai multe informatii găsiţi pe www.capitalaverde.ro şi www.pmb.ro