MENIU

Candidatul Partidului Ecologist Român s-a întâlnit cu alegătorii din Braşov

<descriere>
Ovidiu Iane s-a întâlnit cu alegătorii la Braşov

Condidatul Partidului Ecologist Român la preşedinţia României, Ovidiu Iane s-a întâlnit cu alegătorii la Braşov. Politicianul le promite votanţilor o Românie curată, atât din punct de vedere al mediului cât şi moral.

Ovidiu Iane este de părere că România este o ţară bolnavă şi murdară  şi că din această cauză, cetăţenii trăiesc puţin şi prost. Candidatul la prezidenţiale promite curăţenie, în primul rând sub aspect moral.

Ovidiu Iane declară că este exponentul clasei politice noi, neşantajabile,  şi se delimitează de cei care au sărăcit  ţara timp de 20 de ani. \"Pe de altă parte, ca şi preşedinte, pot să impun o politică şi pot să impun şi o conduită morală şi să chem lângă mine oameni tineri care nu au mai făcut parte din acest sistem\"

Ovidiu Iane şi-a propus ca în cazul în care va fi ales preşedinte, primul lucru pe care să-l facă, să îi convoace pe toţi liderii partidelor la discuţii. Împreună cu aceştia ar pune la punct un program de dezvoltare durabilă a României, care să nu fie schimbat din patru în patru ani de politicieni.

Mai multe articole despre:
Braşov ecologişti alegători PER Ovidiu Iane