MENIU

Campania REALITATEA.NET dă rezultate! Piedone a început să ridice rablele din sectorul 4

Foto: REALITATEA.NET

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, susține campania REALITATEA.NET Eliberează parcările ţării. Acesta a dispus ca angajații ADP sector 4 să treacă de urgență la ridicarea rablelor semnalate de cititorii REALITATEA.NET.

"Angajații Administrației Domeniului Public sector 4 au la dispoziție maximum 3 zile pentru a ridica mașinile vechi și abandonate pe domeniul public în sectorul 4", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Este vorba despre rablele situate pe strada Padeșu din sectorul 4 semnalate de către cititorul REALITATEA.NET Dan Solomon. Acesta ne-a scris "Strada Padeşu este cimitir de maşini. Am mai trimis câteva poze. Am luat la pas toată strada (500 metri) şi am găsit cel puţin alte 10 maşini abandonate". De asemenea, Cristian Popescu Piedone a dispus şi ridicarea celor "trei maşini abandonate în sectorul 4, pe strada Pictor Ştefan Dumitrescu, de la nr. 15 la intersecţia cu Stoian Militaru", semnalate tot de către Dan Solomon.

Şi rabla semnalată de către Mihai de pe strada Alunişului 180 va fi ridicată. Mihai ne povesteşte că "această mașină stă parcată pe Strada Alunișului, la nr. 180, în sectorul 4, de cel puțin doi ani. Proprietarul, un bătrânel, coboară din când în când să o curețe cu o măturică. Ți se face milă, dar rabla asta nu mai are ce să caute acolo".

Cristian Popescu Piedone a declarat pentru REALITATEA.NET că va verifica personal dacă aceste rable au fost ridicate de pe domeniul public și le mulțumește cititorilor REALITATEA.NET pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

REALITATEA.NET îţi propune să te implici activ şi să ajuţi autorităţile să cureţe parcările de maşinile ruginite şi vechi care, de cele mai multe ori, nu sunt mutate cu anii de pe locul de parcare. Fotografiază sau filmează şi tu rablele sau orice altceva îţi ocupă locul de parcare, adaugă adresa exactă, iar noi vom înştiinţa autorităţile.