MENIU

C.T. Popescu: Demisia doamnei Iacob Ridzi nu este un gest moral, ci unul de calcul politic

Foto: gandul.info
C.T. Popescu: Demisia domanei Monica Uacob Ridzi nu este un gest moral, ci doar un calcul politic al PD-L

Demisia Monicăi Iacob Ridzi de la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului a venit prea târziu şi doar ca urmare a cererii venite din partea premierului Emil Boc, susţine Cristian Tudor Popescu. ''Nu este un gest moral, ci un gest de calcul politic'', susţine jurnalistul.

''Această demisie trebuia să se petreacă de mult mai multă vreme. După părerea mea ea nu demonstrează nimic. Survine după ce doamna Monica Iacob Ridzi a avut o serie de apariţii televizate catastrofale pentru imaginea partidului, pentru că imaginea sa era deja sub nivelul solului. Este o demisie inutilă'', a comentat jurnalistul demisia ministrului Tineretului şi Sportului. 

''Dânsa nu a menţionat că îşi dă demisia pentru a salva ce a mai rămas din onoarea partidului,. A fost o justificare pur personală. Partidului nu îi foloseşte doamnei Ridzi, pentru că nu poate fi înregistrată acum cu această motivaţie drept un gest de onoare'', a mai spus jurnalistul.

Potrivit lui Cristian Tudor Popescu demisia a survenit la cererea premierului Emil Boc, fiind doar rezultatul unui calcul politic al PD-L. 

''Nu cred că doamna Ridzi a avut această iniţiativă. Este un calcul politic al PD-L. S-a ajuns la concluzia că pierderile, în continuare, de imagine cu doamna Ridzi rămânînd în funcţie sunt prea mari. Deci nu este gest moral'', a mai spus C.T. Popescu.