MENIU

Britney Spears îşi începe turneul mondial

Foto: flickr.com

Britney Spears îşi începe turneul mondial, intitulat "Circus", astăzi, printr-un concert pe care îl va susţine la New Orleans. Cântăreaţa se bucură de sprijinul familiei, însă părinţii ei cred că turneu este mult prea solicitant pentru Britney.

"Toata familia va fi la concert pentru a o încuraja. Sunt sigură că Britney va fi bine. Cred ca va fi un turneu special", a declarat Linda Ann Brandon-Kjos, mătuşa cântăreţei. Vedeta, în vârstă de 27 de ani, a trecut anul trecut printr-o perioadă foarte proastă, ajungând pe prima pagină a tabloidelor.

O sursă din anturajul lui Britney Spears a declarat că vedeta pop munceşte foarte mult şi speră să-şi impresioneze fanii. "Mă bucur pentru ea şi mi-aş dori să fiu acolo", a declarat mătuşa vedetei pentru People.

Show-ul lui Britney Spears va fi unul de zile mari. Producătorii spectacolului au decis ca Britney să colaboreze cu un celebru iluzionist, Ed Alonzo. Cântăreaţa va juca rolul de asistentă a magicianului care o va tăia în două şi o va face să dispară de pe scenă. De asemenea, vor fi incluse şi elemente hi-tech de ultimă generaţie.

Mai multe articole despre:
turneu părinţi Britney Spears magician Circus