MENIU

Britney Spears, din nou îndrăgostită

Foto: dailymail.co.uk

După ce presa internațională a cuplat-o cu paparazzo Adnan Ghalib sau cu unul dintre dansatorii ei, se pare că Britney Spears a găsit dragostea în brațele agentului ei, Jason Trawick.

Se pare că și tatăl artistei, Jamie Spears, cel care îi administrează veniturile, este de acord cu noul bărbat din viața lui Britney Spears. "Fără îndoială, cei doi sunt împreună. Tatăl lui Britney este foarte încântat de Jason. Cu siguranță el este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat artistei.", a declarat o sursă pentru revista People. 

Britney Spears a fost fotografiată în compania agentului ei, în ultimele luni. În luna mai, Jason, în vârstă de 37 de ani, a mers în vacanță în Bahamas alături de Britney și cei doi copii ai ei. Se pare că bărbatul este prieten cu fratele artistei, încă din copilărie, iar întâlnirea dintre Britney și acesta a avut loc în urmă cu mai mulți ani.

"Formează un cuplu reușit. Dintotdeauna, Britney a avut o slăbiciune pentru Jason, iar acum, vedeta pop este foarte fericită.", a mai povestit aceeași sursă.

Mai multe articole despre:
Britney Spears agent relaţie Jason Trawick