MENIU

Braşovul îl aşteaptă pe Mazilu

Foto: NewsIn

Răzvan Lucescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Braşov pe Ionuţ Mazilu! Lucescu vrea până astăzi un răspuns de la fostul atacant rapidist, care a primit acceptul celor de la Dnepr pentru un împrumut!

Lucescu şi ai săi pregătesc reluarea campionatului, iar stegarii îndură în această perioadă câte două antrenamente pe zi în gerul de la Braşov! Dani Coman, care este la un control medical la clinica Isokinetic, din Bologna, se va antrena alături de noua sa echipă cel mai probabil în primul cantonament, la Valencia!

"Nu lipseşte de la antrenament, se pregăteşte separat şi o face foarte bine", a declarat Răzvan Lucescu, antrenorul lui FC Braşov.

Cu treisprezece goluri primite, FC Braşov a avut cea mai bună apărare în tur, iar sosirea lui Mazilu ar putea schimba multe şi în atac. Galben-negrii au înscris de doar 14 ori în primele 17 etape!

"Mazilu e un jucător important, trebuie să aleagă între Braşov şi Ucraina şi să ne dea un răspuns. Noi îl aşteptăm!", a mai spus Lucesc Jr.

Ionuţ Mazilu a fost achiziţionat în iarna trecută gruparea ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, de la Rapid Bucureşti, în schimbul a 3,7 milioane de euro. Internaţionalul român nu a traversat o perioadă prea bună la gruparea ucraineană, fostul atacant al Rapidului nereuşind să se acomodeze cu stilul de joc practicat de fosta echipă a lui Oleg Protasov.

Mazilu a declat de curând că Dnerp este de acord cu împrumutul său la o altă echipă, dar că nu-i va plăti salariul,  care se cifrează, conform presei, la 500.000 de euro. FC Braşov a anunţat că îi poate oferi internaţionalului român un salariu de 250.000 de euro anual.

Mai multe articole despre:
FC Braşov împrumut Dnepr Ionuţ Mazilu