MENIU

Brad Pitt, întâlnire secretă cu Jennifer Aniston

Foto: www.product-reviews.net

Ori de câte ori, relaţia cu Angelina Jolie scârţâie, Brad Pitt ia legătura cu fosta soţie, actriţa Jennifer Aniston. Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru a doua oară, în secret.

Crizele de isterie ale frumoasei Angelina Jolie nu l-au convins pe Brad Pitt să renunţe la orice legătură cu fosta sa soţie. Mai întăi au fost SMS-urile, apoi telefoanele şi acum, a doua întâlnire secretă.

După ce a petrecut câteva zile împreună cu familia, Brad Pitt a părăsit Franţa şi s-a întors la New York, unde a participat la o conferinţă alături de Bill Clinton. Potrivit revistei Grazia, actorul a fost vizitat în camera de hotel de Jennifer Aniston. "Jen a petrecut mai multe ore alături de Brad", a povestit o sursă. 

La începutul anului, mai multe surse apropiate ale actorului au declarat că Brad Pitt este nefericit cu Angelina Jolie și caută consolare în brațele lui Jennifer Aniston. După câteva pahare de băutură, actorul a spart gheaţa și a sunat-o pe fosta soție. Atunci, Jen i-a răspuns că nu îi poartă pică şi că pot redeveni prieteni, atâta timp cât nu îi cere să se imprietenească şi cu Angelina.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorțat în 2005 după ce actorul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith" de frumoasa Angelina Jolie.