MENIU

Boy George iese din închisoare, pentru bună purtare

Foto: photobucket.com

Boy George ar putea fi eliberat din închisoarea Edmunds Hill săptămâna aceasta, pe motiv de bună purtare.

La începutul anului, cântărețul britanic Boy George a fost condamnat la 15 luni de închisoare după ce a sechestrat un norvegian care lucra la o companie de escortă pentru gay. În cele patru luni de detenție, Boy George a lucrat la bucătăria închisorii şi a avut un comportament mulţumitor pentru conducerea penitenciarului.

Cu toate acestea, ceilalţi deţinuţi sunt de părere că muzicianul britanic a beneficiat de un tratament preferenţial. Se pare că muzicianul va purta o brățară electronică de supraveghere după ce va părăsi închisoarea și va fi verificat de poliție în mod frecvent.

Pe numele său adevărat George O'Dowd, britanicul Boy George este un personaj controversat din showbizz, asta şi din pricina orientării sale sexuale. În anii '80, cântăreţul fost liderul trupei pop Culture Club, lansând hit-uri printre care "Do You Really Want To Hurt Me" şi "Karma Chameleon". Pe cont propriu, cariera lui Boy George a înregistrat un regres. Cea mai cunoscută piesă a sa lansată solo este "Bow Down Mister", din 1991. 

Mai multe articole despre:
închisoare gay Boy George cântăreţ