MENIU

Box: Diaconu este pregătit de revanşa cu Pascal

Pe 19 iunie 2009, Diaconu şi-a pierdut centura WBC la semigrea în faţa lui Jean Pascal

Pentru Adrian Diaconu, revanşa cu Jean Pascal este un meci de totul sau nimic. Rechinul promite că îl va face praf pe canadian şi îşi va recupera centura WBC la categoria semigrea.

\"Se va zgudui ringul!\", promite Adrian Diaconu înaintea revanşei cu Jean Pascal de sâmbătă dimineaţă.

Bătut de canadian în iunie şi lăsat fără centura WBC la categoria semigrea, Diaconu este gata să-i dea o lecţie de box lui Pascal.

\"Vin să iau ceea ce-mi aparţine\", ameninţă Diaconu, care s-a antrenat la New York şi a făcut peste 140 de reprize de sparring pentru meciul cu Pascal.

Bursa de meci pentru Adrian Diaconu nu va mai fi ca în primul meci dintre cei doi. Românul va încasa puţin peste 100 000 de dolari, de aproape 10 ori mai puţin decât banii primiţi de Lucian Bute pentru meciul cu Librado Andrade.

Canadienii aşteaptă cu sufletul la gură duelul dintre cei doi, care se va disputa în sala Bell Centre cu casa închisă. Biletele s-au epuizat în urmă cu două luni. Cel mai ieftin tichet pentru gala de sâmbătă costă 50 de dolari, iar cel mai scump 700.

Meciul Adrian Diaconu - Jean Pascal, va fi sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 05.00 (ora României) şi va fi transmis la TVR 1.

Mai multe articole despre:
box revanşă Adrian Diaconu Jean Pascal