MENIU

Bornescu rămâne jucătorul Universităţii Craiova, dar va apela la TAS

Foto: NewsIn

Portarul Mircea Bornescu rămâne al Universităţii Craiova. Memoriul înaintat de jucător la Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF, prin care cerea să devină liber de contract, a fost respins marţi, a anunţat site-ul oficial al grupării oltene. Fotbalistul vrea să-şi caute dreptatea la TAS.

Pentru a-şi motiva cererea, Bornescu a acuzat gruparea olteană că nu i-a plătit o rată din contract de 20.000 de euro, fapt negat însă de oficialii Universităţii. De asemenea, portarul susţinea că mai are de primit din partea clubului craiovean suma de 100.000 de dolari, conform unei clauze contractuale.

Jucătorul a primit, la începutul perioadei de pregătire, o hârtie prin care i se permitea să îşi caute echipă şi de aceea nu s-a prezentat la antrenamente, dar acest lucru a dus la un conflict cu oficialii Universităţii. În ultima perioadă, Bornescu s-a pregătit la baza ProRapid, iar oficialii clubului giuleştean au declarat că portarul va semna cu Rapid, dacă verdictul comisiei îi va fi favorabil.

Bornescu apelează la TAS

Mircea Bornescu este decis să-şi caute în continuare dreptatea şi va înainta un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Cred că numai la TAS o să rezolv problema aceasta. Dragomir nu riscă să supere şefii cluburilor care îl ţin în funcţie. Nu va trece peste doleanţele lor pentru a da dreptate unui simplu jucător. Am toate actele în regulă, pot dovedi oricând că nu mi-au plătit ratele contractuale. O să-mi caut dreptatea în Elveţia", a afirmat Bornescu, la sptFM.

Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova TAS litigiu Mircea Bornescu