MENIU

Borcea: Dinamo a arătat că este echipa momentului

Foto: NewsIn

"Dinamo a arătat că este echipa momentului". Aceasta a fost declaraţia preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, de la finalul derby-ului cu Rapid, câştigat cu scorul de 3-0, într-un moment în care giuleştenii erau consideraţi a fi echipa momentului în Liga I.

"Normal că sunt fericit, astea sunt meciurile care ne plac. Am demonstrat că noi suntem echipa momentului, nu Rapid, cum s-a spus", a afirmat Borcea, care a ţinut să-l laude pe mijlocaşul Gabriel Torje, afirmând despre el că "a fost cel mai bun de pe teren".

Oficialul dinamovist a avertizat, însă, că jucătorii trebuie să rămână modeşti şi să se concentreze în continuare pentru a nu pierde avansul avut în clasament: "Trebuie să ne concentrăm, avem o săptămână grea, cu meciuri cu Universitatea Craiova, cu Vaslui, apoi urmează Cupa. Trebuie să fim concentraţi. Când vom fi campioni matematic o să ne bucurăm şi mai mult".

La rândul său, jucătorul Gabriel Torje a afirmat că victoria din derby-ul cu Rapid a fost una meritată. "Rapid era echipa  momentului. Acum probabil suntem noi, din moment ce oricum suntem pe primul loc", a punctat Torje, care nu crede, însă, că în urma rezultatului din derby-ul cu Rapid lupta pentru titlu poate fi considerată încheiată.

"Am arătat că nu există aşa ceva ca «echipa momentului». Rapid este o contracandidată la titlu, nu trebuie să-i luăm de sus acum că i-am pierdut. La sfârşitul campionatului aşteptăm să ne alinte acţionarii, dacă ieşim pe primul loc, nu acum. Sperăm să continuăm doar cu victorii până la sfârşitul campionatului", a afirmat şi Gabriel Tamaş.