MENIU

Borcea: "Braşovul este echipa cea mai avantajată de arbitri, sper ca Balaj să nu greşească"

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, joi, că delegarea lui Cristian Balaj la meciul cu FC Braşov este una neinspirată şi consideră că în ultimul timp echipa pregătită de Viorel Moldovan este cea mai avantajată de brigăzile de arbitri.

"Ştiu foarte bine Braşovul. Atât anul trecut, cât şi anul acesta, este echipa cea mai avantajată de arbitri, şi mă uit că am căzut tot cu Balaj. Cu el la centru am cedat cu 2-0 în sezonul trecut, atunci când am pierdut şi campionatul. Tot am cerut arbitri străini, asta e dovada că în arbitrii străini avem încredere. Nu vreau să mă gândesc că Balaj va greşi. Este în Liga Europa şi cred că nu va mai face erorile din campionatul trecut", a spus Borcea la Realitatea TV.

Oficialii lui Dinamo pretind că au făcut cerere căre Comisia Centrală a Arbitrilor pentru ca meciul cu FC Braşov, din etapa a 10-a, să fie condus de o brigadă din străinătate, însă preşedintele CCA, Vasile Avram, neagă că ar fi primit această solicitare. Mai mult, pentru ca disputa să fie condusă de arbitri din străinătate, şi FC Braşov ar fi trebuit să fie de acord cu aceast lucru.

Partida FC Braşov-Dinamo, din etapa a 10-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cristi Borcea arbitri FC Braşov Cristi Balaj