MENIU

Borcea: "A fost o etapă bună pentru Dinamo"

Foto: NewsIn

Cristi Borcea nu a avut nicio emoţie pentru partida de la Buzău. După succesul "câinilor" cu 3-1, acţionarul dinamovist a afirmat că gruparea din Ştefan cel Mare nu se putea împiedica de echipa din Crâng. După semi-eşecurile Stelei şi al Timişoarei şi înfrângerea Unirii la Mediaş, Borcea e sigur: a fost o etapă bună pentru Dinamo.

"Am avut pînă acum adversare incomode care se apără foarte bine, dar astăzi eram condamnaţi să cîştigăm şi valoarea noastră ne dădea dreptul să cîştigăm şi nu puteam să ne împiedicăm de Gloria Buzău. A fost o etapă bună pentru Dinamo, avînd în vedere rezultatele adversarelor. Totuşi, noi doream să avem 12 puncte înaintea meciurilor cu Rapid, dar ţinînd cont că şi celelalte contracandidate s-au încurcat, mă declar mulţumit", a declarat oficialul dinamovist, la Sport.ro, după partida Gloria Buzău - Dinamo.

Dinamo a învins, duminică, în deplasare, pe Gloria Buzău, scor 3-1, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului la patru puncte de ocupanta poziţiei secunde, Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Cristi Borcea etapă Gloria Buzău