MENIU

Bonetti îi ia peste picior pe acţionarii lui Dinamo: Nu bag în seamă persoanele nesemnificative

Foto: NewsIn

Antrenorul italian Dario Bonetti l-a atacat, sâmbătă, pe Cristi Borcea, afirmând că oricât de multe critici i-ar aduce, acesta este o persoană nesemnificativă, care nu îl poate îndepărta de la Dinamo atâta timp cât beneficiază de sprijinul preşedintelui CA Nicolae Badea. Nici acţionarul Vasile Turcu nu a scăpat de ironiile italianului.

"Cristian Borcea spune lucruri mai puţin adevărate atunci când echipa pierde. El poate continua să facă asemenea declaraţii, dar situaţia nu se va schimba. Ar trebui să îmi spună direct, nu în presă. Asemenea declaraţii se fac în anumite condiţii. Înţeleg criticile acţionarilor, dar nu le pot răspunde tuturor. Nu vreau să bag în seamă persoanele nesemnificative. Cât timp preşedintele mă doreşte la echipă, voi rămâne", a replicat antrenorul italian.

Bonetti a subliniat că aşteaptă de la Borcea să discute cu el problemele echipei, nu prin presă: "Mi s-a întâmplat să îmi ceară demisia prin intermediari, dar eu îmi văd în continuare de treabă şi nu îmi voi da niciodată demisia. Mă lasă rece cât timp voi mai sta la Dinamo. Eu cred că el este sub presiune din alte motive, care pe mine nu mă interesează. Ar trebui să fie aproape de echipă în momentele grele. Borcea e un tip pasional şi îndrăgostit de jucători, ceea ce nu e bine".

Bonetti nu a ezitat să-l ironizeze din nou nici pe Vasile Turcu. "Atunci când pierdem iese cu declaraţii în care mă atacă. Nu ştiu motivele pentru care mă atacă mereu. Probabil pentru că eu sunt înalt şi frumos, iar el e mai mic şi urât, iar eu sunt mai norocos decât el", a spus italianul, adăugând că nu se teme de faptul că majoritatea jucătorilor de la Dinamo sunt sub contract cu Ioan Becali.

Deşi Bonetti a anunţat că nu intenţionează să plece de la Dinamo, Vasile Turcu a declarat, tot sâmbătă, că italianul şi membrii staff-ului său au plecat la Săftica pentru a-şi face bagajele şi că ultimul antrenament dinaintea partidei cu Pandurii va fi condus ce Ion Marin.