MENIU

Bogdan Stancu: "A fost un sezon ratat din toate punctele de vedere"

Foto: NewsIn

Înainte de a pleca în vacanţă, Bogdan Stancu a radiografiat primul său sezon în tricoul Stelei. Deşi e mulţumit că roş-albaştrii au obţinut calificarea în ultimul moment în Europa League, golgeterul Stelei consideră că sezonul a fost unul ratat, din toate punctele de vedere.

"A fost un an foarte agitat pentru noi. Am avut obiective foarte inalte, ne-am dorit campionatul, dar a fost un sezon ratat din toate punctele de vedere. E bine la sfârşit că am reuşit să ne calificăm în Europa League", a spus Bogdan Stancu.

Atacantul care a pus mari probleme Unirii, după ce a deschis scorul în partida directă din ultima etapă, a declarat că a ţinut pumnii fostei sale echipe în lupta pentru campionat. "M-am bucurat pentru Unirea Urziceni, a fost cea mai constantă echipă şi a meritat cu prisosinţă să câştige campionatul. Am vorbit cu băieţii şi i-am felicitat. M-aş bucura ca Dan Petrescu să ajungă la o echipă mare", a mai spus Stancu.

Bogdan Stancu a înscris de 11 ori pentru Steaua în campionat şi a fost golgeterul echipei, la egalitate cu grecul Kapetanos. Stancu s-a transferat în Ghencea de la Unirea Urziceni în vara lui 2008.
Mai multe articole despre:
Steaua sezon Bogdan Stancu