MENIU

Bogdan Istrăţoiu, presupusa victimă a lui Băsescu: Îmi retrag tot ceea ce am spus. Nu mai vreau să fiu implicat în nimic

Bogdan Istrăţoiu, presupusa victimă a lui Băsescu: Îmi retrag tot ceea ce am spus. Nu mai vreau să fiu implicat în nimic
Traian Băsescu

Tânărul pe care Traian Băsescu l-ar fi lovit în urmă cu cinci ani la mitingul de la Ploieşti a intervenit la Realitatea TV prin telefon şi a declarat că îşi retrage toate declaraţiile. Pe un ton vehement, acesta a spus că a suferit vineri un atac de panică. Mătuşa acestuia, Cecilia Gheorghe, susţine că tânărul a fost ameninţat.

\"Vreau să daţi uitării acest episod. Este o prostie. Nu e nimic adevărat din ceea ce se susţine la televizor. La imaginile de la televizor, chiar vă rog frumos să încheiaţi acest subiect, pentru că nu este nimic adevărat. Nu mă interesează cine este la dumneavoastră în studio. Domnule, e problema dânsei ce susţine. Pe mine nu mă interesează. Nu am nicio problemă cu mătuşa mea, dar atâta timp cât ea vorbeşte în numele meu, nu mai vreau să aud de asta.  Poate că dânsa spune adevărul, dar eu nu pot comenta. Mi s-a schimbat mie părerea, maică-mea este bolnavă, eu am făcut un atac de panică. Vreau să-mi retrag tot ceea ce am spus. Eu nu mai vreau să fiu implicat în nimic\", a declarat presupusa victimă a agresiunii din 2004 a lui Traian Băsescu, Bogdan Istrăţoiu.

Prezentă în studio în emisiunea \"Deschide lumea\", mătuşa acestuia, Cecilia Gheorghe, a declarat că familia tânărului a fost ameninţată. \"Azi i-a fost frică să iasă din casă, avea trei examene. Se tem pentru viaţa lor. Sunt într-o ţară străină, dacă erau în România era altceva\", a spus Gheorghe.