MENIU

Bodyguardul lui Becali, Marcel Popa, a fost reţinut, luni seară, pentru 24 de ore

Foto: mysport.ro

Unul din bodyguarzii lui Gigi Becali, Maricel Popa, a fost reţinut luni seară pentru 24 de ore de procurorii bucureşteni,acesta afirmând la audieri că declaraţiile luate de Becali celor trei părţi vătămate din dosarul său ar fi fost predate unui ofiţer de poliţie.

Surse judiciare au declarat pentru NewsIn că Popa urmează a fi prezentat, marţi, Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate şi de uz ilegal de armă. "Popa a recunoscut că el este cel care a tras cu arma şi nu Dediu, aşa cum au reţinut iniţial anchetatorii", au declarat sursele citate.

Poliţiştii au ridicat, luni, din casa lui Marcel Popa, bodyguardul lui Becali, un pistol cu bile, pe care este posibil să-l fi folosit atunci când s-a recuperat maşina finanţatorului Clubului Steaua, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Unul dintre presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali a fost împuşcat de oamenii lui Becali în picior. Marcel Popa deţine autorizaţie pentru pistolul ridicat la percheziţie, au mai spus aceleaşi surse.

Popa este, de asemenea, cel care a condus autoturismul de teren al lui Becali, ridicat de poliţişti pentru cercetări.

Urmează a se face expertiza balistică pentru a se stabili dacă s-a tras cu acel pistol în seara de 26 spre 27 ianuarie.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali arest percheziţie Marcel Popa