MENIU

Blatter se explică: "Nu pot veni la Bucureşti din cauza unei sinuzite acute"

Foto: www.abc.net.au

Joseph Blatter explicat de ce nu poate veni la Bucureşti la centenarul FRF. Preşedintele FIFA i-a trimis, marţi, o scrisoare şefului FRF, Mircea Sandu, prin care îl anunţă pe acesta că este bolnav şi că nu va putea călători la Bucureşti din cauza unei sinuzite.

"Nu voi fi capabil să întreprind călătoria la Bucureşti din cauza unei sinuzite acute şi recurente. Pentru moment nu am posibilitatea să călătoresc cu avionul. Regret că nu voi participa la eveniment şi vă informez că secretarul general Jerome Vlacke va reprezenta FIFA, în timp ce Michel Platini mă va reprezenta personal", se arată în scrisoarea lui Joseph Blatter către Mircea Sandu, publicată pe site-ul FRF.

Joseph Blatter mai menţionează că a fost onorat să primească invitaţia din partea FRF şi susţine că abia aşteaptă să se vadă cu Mircea Sandu cu ocazia următorului Congres al FIFA, care va avea loc în Bahamas.

Federaţia Română de Fotbal a organizat marţi de la ora 19.30 dineul oficial pentru celebrarea a 100 de ani de la înfiinţare. Printre cei care au sosit la Bucureşti s-au numărat preşedintele UEFA, Michel Platini, şi fostul preşedinte al forului european, Lennart Johansson. În afară de preşedintele FIFA, Joseph Blatter, la centenarul FRF nu a putut participa nici vicepreşedintele Federaţiei Germane de Fotbal, Franz Beckenbauer, care nu a explicat însă de ce nu a participat la centenarul FRF.
Mai multe articole despre:
FRF Dineu sinuzită Joseph Blatter