MENIU

Bistriţenii preferă să dea obiectele electrocasnice vechi în schimbul unora noi

Foto: Realitatea TV

"Marea Debarasare" de la Bistriţa s-a dovedit a fi, de fapt, una mică. Produsele vechi nu ajung la firmele de colectare, ci la magazinele de electrocasnice. Motivul? Oamenii beneficiază de o reducere de până la 20% la cumpărarea unui produs nou în schimbul unei vechituri.

Singurii care au scos în stradă aparatele vechi au fost proprietarii unor firme de calculatoare care au renunţat la peste 700 de kg de vechituri. În loc să le scoată pentru debarasare, locuitorii preferă să le ducă la magazinele care oferă în schimbul lor reduceri la produsele electrocasnice.

"De mult ori e mai convenabil să ducem la magazinele care îţi oferă o reducere de 15% în schimbul unor produse de acelaşi fel" a spus un cumpărător.

"Săptămâna trecută am avut o maşină veche şi am dus-o la magazin si am avut ceva reducere de preţ la o maşină nouă", a întărit un altul.

Trebuie însă să se grăbească. Oferta este valabilă până la 30 aprilie.

"Săptămânal, între 15 şi 20 de persoane aduc aparatul vechi la centrele de colectare a magazinelor noastre pentru a beneficia de reducere la achiziţionarea unui produs nou", a precizatr vânzătoarea unui magazin de electrocasnice.

Nici luna trecută, acţiunea de colectare a deşeurilor electrocasnice nu a avut mai mult succes în Bistriţa. Doar un singur frigider stricat a ajuns la reciclare. 

Mai multe articole despre:
electrocasnice magazin Marea debarasare