MENIU

Bilaşco: Sperăm să nu rămână doar un vis calificarea în optimi

Marius Bilaşco

Opimism în tabăra Urziceniului înaintea ultimului meci din grupele Ligii Campionilor.

Atacantul Unirii Urziceni, Marius Bilaşco, a declarat înaintea plecării în Germania, că este foarte important ca el şi colegii săi să nu îşi facă foarte mari iluzii de calificare în optimile Ligii Campionilor înaintea partidei din deplasare cu VfB Stuttgart.

\"Mergem să facem tot posibilul să ne calificăm mai departe în Liga Campionilor şi sper să şi reuşim. Încercăm să conştientizăm că este cel mai important meci din viaţa noastră, dar e foarte important să nu ne facem foarte mari iluzii ca să nu avem după aceea deziluzii. Ar fi frumos să reuşim şi pentru prima dată o echipă românească să ajungă în primele şaisprezece ale Europei în noul format al Ligii Campionilor. Sperăm să nu rămână doar un vis, adică să spunem că puteam să ne calificăm în Champions League. Deocamdată noi ne-am atins obiectivul să ne calificăm în Liga Europa. Dar dacă nu reuşeşti după aceea ai regrete\", a declarat Marius Bilaşco.

Şi colegul său Brandan spune că toţi sunt motivaţi şi că nu se mulţumesc doar cu Europa League şi că vor juca la victorie în meciul de la Stuttgart.

\"Suntem cu toţii gata de un meci foarte important. Avem o şansă imensă şi trebuie să profităm de ea. Am jucat foarte bine până acum şi ar fi păcat să ne împiedicăm tocmai la ultimul joc. Trebuie să luptăm şi la Stuttgart. Egalul ne duce în Liga Campionilor, însă în niciun caz nu mergem la egal. Vrem să atacăm, să dăm gol şi să ne calificăm mai departe cu o victorie. Am ajuns deja în primăvara Europa League dar nu ne mulţumim cu asta. Vom muri pe teren. Suntem o echipă unită încă de la început şi ăsta este avantajul nostru\", a spus şi Brandan pentru Prosport.

Unirea Urziceni joacă miercuri ultimul meci din grupele Ligii Campionilor cu VfB Stuttgart şi are nevoie de cel puţin un egal pentru a se califica în optimile celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.