MENIU

Berceanu: Traian Băsescu va candida din partea PD-L

R. Berceanu: Domnul Oprescu probabil că va candida, probabil că-şi va anunţa candidatura pe 24 septembrie
Foto: NewsIn

Traian Băsescu va candida din partea PD-L - aşa a spus marţi Radu Berceanu. În ceea ce îl priveşte pe Sorin Oprescu, Radu Berceanu susţine că acesta şi-ar putea anunţa candidatura la preşedinţie pe 24 septembrie.

"Preşedintele Băsescu va candida din partea Partidului Democrat Liberal, nu vă faceţi grijă", a anunţate liderul democrat-liberal Radu Berceanu.

Ministrul Transporturilor l-a scuzat pe colegul de partid, Mircea Toader, că "mai scapă şi el câte o vorbă, aşa, nu ştie dânsul tot ceea ce trebuie să ştie. Eu ştiu sigur. Traian Băsescu va candida. Să ştiţi că domnul Mircea Toader nu face parte din Guvern şi nu ştie de ce a fost pusă această chestiune. A fost pusă pentru că nu vrem să creadă cineva că vrem crearea unui baraj unui independent să candideze. Dacă dumneavoastră vă gândiţi la Traian Băsescu ca independent, staţi liniştiţi, nu vă faceţi grij".

Legat de candidatura lui Sorin Oprescu la preşedinţie, Berceanu este de părere că "domnul Oprescu probabil că va candida, probabil că-şi va anunţa candidatura pe 24 septembrie".

În timp ce ministrul Transporturilor făcea declaraţii presei, de locul în care acesta discuta cu reprezentanţii mass-mediei s-a apropiat Mircea Geoană. Acesta s-a adresat şi el ziariştilor. "Nu ştie răspunsul, improvizează domnul Berceanu", a replicat preşedintele PSD, Mircea Geoană.