MENIU

Berceanu a demis nouă directori comerciali din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri

foto: rtv

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a anunţat vineri că, în urma scandalului de la Giurgiu, a demis nouă directori comerciali din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

"În urma scandalului de la Giurgiu, am eliberat din funcţie nouă directori comerciali din Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR), din care şapte de la direcţiile regionale. Pe lângă cei şapte, a mai fost demis şi directorul general comercial de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti şi directorul comercial general pe companie, Ecaterina Munteanu. Directorul adjunct pentru întreţinere şi drumuri din cadrul CNADNR, Cristian Duică, a primit şi acesta avertisment. Pe lângă aceştia a mai fost demis şi directorul general de la DRDP Bucureşti, Vasile Ionaşcu", a precizat Berceanu.

În data de 19 mai, opt angajaţi din cadrul Companiei Naţionale pentru Administrarea Drumurilor Naţionale din Romania ce lucrau în Vama Giurgiu au fost reţinuţi după ce procurorii i-au prins în flagrant că nu eliberau chitanţe pentru taxa de pod pe care o încasau de la conducătorii auto ce traversau Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.
Mai multe articole despre:
Radu Berceanu Giurgiu directori CNADNR