MENIU

Berbatov acuză Times că a publicat un interviu fals cu el

Foto: dirtytackle.net

Jucătorul lui Manchester United susţine că ziarul Times a inventat un interviu pe tema răpirii sale de către mafioţii bulgari, în urmă cu zece ani.

Atacantul bulgar al lui Manchester United, Dimităr Berbatov, a acuzat cotidianul britanic Times că a publicat un interviu fals cu el, asupra răpirii sale de către gangsterii bulgari.

Într-un articol apărut sâmbătă în ziar, fotbalistul este citat spunând: "Este adevărat ceea ce ai aflat despre asta. A fost o experienţă groaznică, dar acum mult timp în urmă. S-a întâmplat acum mult timp". Aflat în Bulgaria pentru a se antrena cu echipa naţională, în vederea meciurilor din preliminariile CM 2010, starul de 30 de milioane de lire sterline le-a declarat ziriştilor bulgari că nu a dat niciodată acel interviu.

"Nu am discutat asemenea lucruri cu ziariştii. Cred că Times a făcut săpături în trecutul meu. Dar repet – nu am făcut niciun comentariu pe această temă, iar interviul este fals," a spus el. Mama sa, Margarita, a afirmat şi ea: "Dacă s-a întâmplat ceva, atunci a fost în trecut, uitat, o dramă personală pe care am depăşit-o. Acum Dimităr merită să fie sprijinit, iar lumea să aibă încredere în el. Despre articol – nu cred că el a vorbit cu Times. Au republicat informaţii vechi".

Dimităr Berbatov a devenit o ţintă pentru interlopii din ţara natală Bulgaria pe când era la începutul carierei sale. La 18 ani a fost răpit de pe stradă şi a fost eliberat doar la intervenţia tatălui său, Ivan.

Mai multe articole despre:
Manchester United CM 2010 Dimitar Berbatov