MENIU

BenQ lansează un nou LCD TV Full HD

FOTO: BenQ

Modelul MK2442 produs de compania taiwaneză este adresat utilizatorilor care îşi doresc un al doilea televizor care sa poată fi conectat în acelaşi timp şi la PC.

Cel mai recent LCD de la BenQ are diagonala de 60cm şi este destinat dormitoarelor sau camerelor de dimensiuni mai mici, fără să ocupe spaţiul a două ecrane, se arată într-un comunicat al companiei.

Piaţa globală de televizoare LCD deţine un important potenţial neexplorat, în special în ţările emergente. Până anul trecut, mai mult de 40% dintre utilizatorii din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Asia Pacific şi America Latină, îşi vizionau emisiunile preferate pe televizoare tradiţionale CRT, potrivit statisticilor DisplaySearch.nt

Modelul MK2442 are un timp de răspuns de 5ms şi de rezoluţie Full HD 1920x1080. Noul model poate reda imagini de înaltă calitate 1080p la 24Hz. Tehnologia Senseye Human Vision, care imită ochiul uman, pentru optimizarea imaginii, îmbunătăţeşte calitatea culorilor, claritatea şi contrastul video, oferind detalii bogate, datorită stabilizării digitale a imaginii.
Mai multe articole despre:
lansare LCD BenQ HD