MENIU

BenQ a anunţat două noi modele de camere foto

Foto: BenQ

BenQ a lansat luni două noi modele de camere foto din seria E, BenQ E1020 şi BenQ E1220, care se încadrează în gama camerelor foto destinate amatorilor de artă fotografică.

Camera foto BenQ E1220 beneficiază de un ecran LCD de 3 inci (7,6 cm), rezoluţie de 12 MP, zoom optic 3x şi sensibilitate ISO 3200.

Camerele foto dispun de funcţii inteligente, precum cea de fotografiere automată după ce subiectul a clipit sau adaptarea modurilor de fotografiere în funcţie de condiţiile de iluminare. În plus, camera BenQ E1220 este capabilă să surprindă şi secvenţe video clare, la o rezoluţie 16:9.

Carcasa din inox de culoare gri metalic măsoară 17,6 mm.

Funcţia Blink Detector asigură fotografierea subiecţilor în cele mai potrivite ipostaze, alertând utilizatorii în momentul în care aceştia clipesc, permiţând salvarea imaginii după preferinţele utilizatorului. Funcţia de detectare a automată a scenei fotografiate adaptează cinci moduri diferite, în funcţie de ambientul imaginii: Night Scene, Macro & Normal, Portrait, Back Light Portrait. În acelaşi timp, funcţia suplimentară Love Portrait Mode, destinată utilizatorilor îndrăgostiţi, nu permite declanşarea fotografierii până în momentul în care nu apar în cadru cel puţin două chipuri.

Ambele modele dispun de un meniu în limba română şi de câte un slot de memorie de până la 16GB.

Modelele E1220 şi E1020 vor fi disponibile în România începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, la preţurile estimative de 550 RON si, respectiv, 450 RON (inclusiv TVA).

Mai multe articole despre:
chip fotografie cameră foto