MENIU

Beckham va rămâne la AC Milan până la finalul sezonului - presă

Foto: thesun.co.uk

AC Milan şi LA Galaxy au ajuns, luni seară, la un acord în urma căruia internaţionalul englez David Beckham va evolua la echipa italiană până la finalul stagiunii curente, deşi împrumutul său expira la data de 8 martie, susţine Gazzetta dello Sport.

Mijlocaşul britanic în vârstă de 33 de ani a fost cedat sub formă de împrumut la AC Milan la începutul acestui an şi, potrivit înţelegerii iniţiale, urma să se întoarcă la formaţia americană la 8 martie, dată la care debutează sezonul în Major League Soccer (MLS).

În urma prestaţiilor remarcabile pe care Beckham le-a avut în tricoul echipei antrenate de Carlo Ancelotti, oficialii clubului italian au anunţat că intenţionează să-l transfere definitiv pe acesta. Mai mult, şi fostul jucător al lui Real şi Manchester şi-a manifestat dorinţa de a evolua şi în viitor la gruparea milaneză pentru a avea în continuare şanse să fie convocat în naţionala Angliei.

Conducerea lui LA Galaxy a refuzat în urmă cu câteva săptămâni oferta pe care reprezentaţii lui AC Milan au făcut-o pentru transferul definitiv al lui Beckham. Potrivit presei din Peninsulă, cele două cluburi au ajuns acum la un consens în privinţa tranzacţiei, iar mijlocaşul englez va rămâne pe San Siro până la finalul sezonului.

AC Milan se află în prezent pe locul 3 în Serie A, la 12 puncte în spatele liderului Inter. Echipa patronată de Silvio Berlusconi mai păstrează doar şanse teoretice la titlu şi a fost eliminată atât din Cupa Italiei, cât şi din Cupa UEFA.
Mai multe articole despre:
AC Milan David Beckham LA Galaxy