MENIU

Becali: "Tătăruşanu va ajunge la echipa a doua dacă nu-şi revine"

Foto: www.sptfm.ro

Portarul Tătăruşanu a ieşit din graţiile lui Becali, după ce a gafat la Mediaş. Tătăruşanu este ameninţat că va ajunge la echipa a doua din cauza greşelilor pe care le-a făcut şi pentru că e nemulţumit de reducerea salariului.

"Eu ziceam de Zapata ca gafează, dar Tătăruşanu a luat gol pe colţul scurt de la 25 de metri. Bă, tată, stai puţin! Dacă dormi şi nu eşti atent mergi la echipa a doua... Lui Tătăruşanu i-am dat puţină încredere şi doarme în poartă. Acolo trebuie să fii ca argintul viu. Una-două cu Tătăruşanu la echipa a doua dacă nu-şi revine. O să am eu o discuţie cu el şi o să-şi bage minţile în cap", a spus Gigi Becali.

Patronul nu crede că portarului i s-ar cuveni un salariu mai mare, mai ales după prestaţiile sale: "E supărat că i-am micşorat salariul? Uite că-i micşorez contractul şi-l trimit şi la echipa a doua dacă mai comentează", a adăugat Becali. 

Nici Kapetanos n-a scăpat neapostrofat de patronul Becali după meciul de la Mediaş. "Kapetanos ia un salariu de 35 de mii de euro pe lună cu tot cu taxe. Păi, bă, tată, când joci cu echipele mici, trebuie să le spulberi. Kapetanos ia într-o lună cât ia un jucător de la Mediaş într-un an. Să se ducă acolo dacă nu e în stare să le bată", a afirmat finanţatorul Stelei.