MENIU

Becali: \"Golanski a jucat ultimul meci la Steaua\"

Contractul lui Golanski cu Steaua expiră în şase luni

Finanţatorul grupării din Ghencea nu mai doreşte să-i prelungească contractul polonezului. Becali a nominalizat deja un jucător ca posibil înlocuitor al lui Golanski pe postul de fundaş dreapta la Steaua.

Meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, câştigat de Steaua cu 3-2, în Ghencea, a fost ultima partidă în care polonezul Golanski a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor. Cel puţin în viziunea finanţatorului grupării din Ghencea, care i-a mulţumit polonezului pentru ce a făcut la Steaua, dar a declarat că nu-i va prleungi înţelelegerea fundaşului, care expiră peste şase luni.

\"Nu îi voi mai prelungi contractul lui Pawel. Şi-a făcut datoria la echipa, dar a fost ultimul meci pentru el la Steaua. Am discutat cu George Ogăraru, pe care mi-l doresc. Este un jucător tehnic, care ştie să se mişte în teren. Ar fi extraordinar dacă l-am readuce la Steaua!\", a declarat Becali.

Pawel Golanski s-a transferat la Steaua în 2007, în schimbul a 1 milion de euro, de la gruparea poloneză Korona Kielce. A evoluat în 47 de partide pentru roş-albaştri şi a înscris un singur gol.