MENIU

Becali, cu Fiscul pe cap în curtea Palatului

Gigi Becali nu crede că e mâna lui Băsescu în povestea cu ANAF-UL

O echipă a ANAF a descins vineri la \"Palatul\" din Aleea Alexandru, suspectându-l pe patronul Stelei că nu ar fi plătit TVA pentru mai multe tranzacţii imobiliare din perioada 2006-2008, susţine ziarul Gândul.

Întrebat de jurnaliştii de la Gândul dacă se teme să nu fie pus în situaţia deputatului PSD Robert Negoiţă, suspectat că a înşelat Fiscul cu circa 9,5 milioane de euro prin neplata TVA aferentă tranzacţiilor imobiliare pe care le-a făcut în calitate de persoană fizică, Becali spune că situaţiile nu seamănă deloc. \"La mine e altceva, Negoiţă a construit şi a vândut cu amănuntul, eu nu am nici o treabă. A venit ANAF-ul la mine şi mi-au dat o listă cu ce acte trebuie să le duc în termen de 30 de zile, să vadă ce tranzacţii am făcut şi îmi cer acte şi din 2006 şi trebuie să le caut pe la firmele pe unde am vândut. Eu nu am vândut case ca Negoiţă, cu amănuntul, ci numai un teren în decembrie 2008 la McDonald\'s. Eu sunt mai la urmă aşa. Dacă eram primul, era altceva. Probabil că au făcut-o acuma pentru că eram în campanie electorală şi s-au gândit să nu ies să ţip, să urlu. N-are nicio legătură cu mine, eu am vândut terenul în 2008 şi de-abia de-acuma ar trebui să plătesc TVA\", explică patronul Stelei.

Recent, Gândul a relatat faptul că Fiscul a pus sechestru pe averea deputatului PSD Robert Negoiţă, pentru o datorie la buget de 40 milioane de lei (aproximativ 9,5 milioane de euro).

Mai multe articole despre:
Gigi Becali ANAF Gândul Fisc Robert Negoiţă