MENIU

Becali atacă doi colegi europarlamentari: Pentru mine, Severin şi Stolojan sunt gândaci

Foto: News In

Om de afaceri, latifundiar, patron de club de fotbal, "războinic al luminii", "creştin şi patriot", europarlamentar. Norocul pare să-i surâdă în ultima vreme lui Gigi Becali, căci despre el este vorba. Reuşita obţinerii mandatului de europarlamentar se datorează 100% acelei dimineţi de 2 aprilie în care Gigi Becali a fost ridicat de la reşedinţa sa şi dus la Parchet, potrivit europarlamentarului.

"Pentru mine, acel eveniment a fost benefic. Cu siguranţă aveam nevoie de acea palmă a lui Dumnezeu. Şi din punct de vedere politic a fost benefic", a declarat, la Realitatea TV, Gigi Becali.

Gigi Becali este mânat de speranţe mari spre Parlamentul European. "Cei cinci ani de Parlament European vor fi o ştampilă pe ce înseamnă Becali care, probabil peste 5 ani, va fi preşedintele Becali pentru că nu va mai poate spune nimeni după ceea ce voi face eu în PE, nu mai poate contesta nimeni competenţa lui Becali", a declarat acesta.

Gigi Becali nu este singurul român ales să reprezinte România în Parlamentul European. Lui i se alătură alţi 32 de europarlamentari. "I-am văzut pe ceilalţi 32 şi mă uitam la ei... Şi mă gândeam 'Ce pot să facă ăştia 32 vreodată în faţa mea?' Pentru mine, Severin şi Stolojan sunt gândaci'", a declarat Gigi Becali.