MENIU

Bayern Munchen scârţâie din toate încheieturile

Foto: www.uefa.com

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, nu se regăseşte în Bundesliga şi a pierdut din nou, sâmbătă, pentru a treia oară în patru meciuri disputate în acest an. Bavarezii au cedat cu scorul de 1-2 în faţa "ţapilor" de la FC Koln, unde evoluează Sergiu Radu, şi riscă acum să piardă şi locul patru.

Etapa trecută, Bayern a fost învinsă de Hertha Berlin într-un meci la finele căruia Jurgen Klinsmann spera să-şi vadă echipa pe primul loc în clasament, iar acum în runda a 21-a din Bundesliga, bavarezii au pierdut din nou, cu acelaşi scor, 1-2, partida cu FC Koln, în care Sergiu Radu a fost doar rezervă la oaspeţi.

Hoffenheim a reuşit să revină pe primul loc în clasament, după ce a remizat, 3-3, cu VfB Stuttgart, într-o partidă în care atacantul Ciprian Marica a evoluat pentru şvabi doar din minutul 83, iar Hertha Berlin a coborât pe poziţia secundă, după 1-2 cu VfL Wolfsburg. În schimb, Bayern riscă acum să piardă şi locul patru, dacă Bayer Leverkusen va fi reuşit să se impună, duminică, în jocul cu SV Hamburg.

Tot sâmbătă, în etapa a 21-a din Bundesliga, Vlad Munteanu a jucat pentru Arminia Bielefeld din minutul 68 al meciului cu VfL Bochum, scor 1-1, iar Emil Jula a fost integralist la Energie Cottbus în partida cu Werder Bremen, scor 2-1.

Mai multe articole despre:
Germania români Bundesliga Bayern Munchen stranieri