MENIU

Băsescu versus copil. Expertiza Twitter: Chuck Norris, teme-te! (VIDEO)

Mai multe filmuleţe de pe YouTube fac analize amănunţite a incidentului de la Ploieşti

Imaginile în care şeful statului i-ar fi dat o palmă unui copil în timpul unui miting din 2004 au fost intens comentate pe internet, noaptea trecută. Mai întâi a fost indignarea, au urmat apoi expertiza de Photoshop, vorbele de duh şi zecile de parodii video.

\"Copil lovit cu pumnul în gură de Băsescu PT pls!\" este unul dintre primele tweet-uri date joi seară care cerea imperios să fie viralizat spre cât mai multă lume mesajul. Site-ul Gardianul, înspre care direcţionau toate linkurile, a atins un record de peste 18.000 de vizite şi chiar a căzut la un moment dat, după cum spune unul dintre utilizatorii Twitter.

Emisiunile de televiziune au fost dublate, instant, de un show al internauţilor români, în care toţi erau moderatori, invitaţi şi specialişti deopotriva.

\"Greu de spus ce s-ar întâmpla în Occident cu oficialul care ar da într-un copil. Revoltător!\" este o altă reacţie la cald găsită pe serviciul de micro blogging. \"Pumn\", \"gură\", \"lovit\" au fost cele mai des folosite cuvinte pentru a exprima emoţia resimţită de utilizatorii Twitter care erau deja la curent cu filmuleţul care rula atât la televiziunile de ştiri, cât şi pe internet.

Capturile video cu imaginea presupusului incident au început să fie disecate de internauţi, care cereau expertiza celor pricepuţi în trucaje virtuale: \"Oameni de Photoshop, păreri despre Băsescu vs copil?\" În tot acest timp, şi restul canalelor new media începeau să fie acaparate de incidentul în care era implicat preşedintele.

Un utilizator de Twitter exclamă: \"Mass primit pe mess - deschide tv şi dă pe Antena 3 ... Băse bate un copil\", în timp ce pe Facebook, gestul preşedintelui era despicat în zeci de comentarii. Unii dintre internauţi îşi exprimau încă de joi seară nemulţumirea legată de dezbaterile care nu mai încetau: \"Deci nu mai vreau să aud nimic de BĂSESCU+PALMĂ+COPIL. CE-I CU ISTERIA ASTA GENERALĂ?\"

În lipsa unei explicaţii echivoce, cei mai mulţi dintre utilizatori au început să creeze propriile scenarii şi să stârnească vorbe de duh pe seama celor întâmplate la mitingul de acum patru ani de la Ploieşti. Iată câteva dintre cele mai viralizate tweet-uri:

\"Băsescu lovind un copil - vizita lui Geoană la Moscova... hmmm... e clar egalitate! Mă duc să borăsc\"
\"Bun, şi Băse a lovit un copil acu\' 5 ani. Şi taică-miu m-a batut acu\' 10 ani, da\' asta nu înseamnă că nu e bun în meseria lui\"
\"Elemente necunoscute au îmbătat un copil şi l-au pus să strige împotriva celui mai iubit fiu al poporului\"
\"Băsescu, bătut de un copil. Ăsta trebuie să fie titlul filmuleţului\",
\"Cred că de fapt copilul nu era copil ci era Geoană, nu era handi ci prostanac şi Băse nu l-a pocnit ci i-a arătat viitoru\"
\"Se vede din clip că Traian Basescu e de dreapta!\"
\"Liniştiţi-vă, ala nu era copil, era Emil Boc\"
\"Dacă Băsescu a fost jucator, Geoană o sa fie copil de mingi\"
\"Copilul lovit de Băsescu de fapt nu era copil. Era ţigan. Gest complet natural şi de înţeles\"
\"Sunt cu ochii pe torente. Poate apare Basescu.Loveste.Un.Copil.2004.1080i.BluRay.x264.RoSubbed-PSD\"
\"Chuck Norris a luat bătaie de la Traian Băsescu\"
\"Mă doare spatele de parcă m-ar fi pocnit Băsescu\"
\"Am dormit rău azi noapte. Am visat că eram copil şi mă bătea Băsescu!\"
\"M-am hotărât. Astazi o să recunosc tot. EU eram acel copil lovit de Băsescu\".

Video-ul original a fost duplicat în câteva zeci de exemplare, răspândite nu doar pe YouTube, cât şi pe Trilulilu.ro sau 220.ro.
Între timp mai multe meme-uri au început să circule în paralel pe internet, parodiind versiunea originală lansată iniţial de Gardianul sau încercând să confirme sau să infirme varianta că preşedintele a lovit respectivul copil. Mai jos aveţi o listă a celor mai importante.

TRUCAJ ORDINAR basescu loveste un copil

Basescu loveste un copil REMIX !!!!!!!!

 

Basescu loveste un copil, demontarea trucajului ordinar facut de Mircea Geoana

Basescu loveste un copil - VARIANTA NECENZURATA - HD

 

basescu a lovit un copil

Citeşte şi: Traian Băsescu este acuzat că ar fi lovit un copil, în timpul unui miting la Ploieşti, în 2004. VEZI VIDEO