MENIU

Baschet - Măsuri drastice la "U" Mobitelco Cluj

Foto: www.u-mobitelco.ro

Salariile jucătorilor de la U Mobitelco Cluj vor fi înjumătăţite, dacă echipa ardeleană nu va trece de CSU Sibiu în primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.

Conducătorii formaţiei clujene au avut o întâlnire cu jucătorii şi antrenorii şi le-au comunicat acestora că se vor lua măsuri dure dacă obiectivul va fi ratat. "Dacă echipa nu va trece de Sibiu în primul tur din play-off, salariile vor fi diminuate cu 50 la sută. Dacă echipa se va califica în semifinale, îşi conservă şansele de a primi bonusurile prevăzute prin contracte, pentru că va rămâne în cursa pentru îndeplinirea obiectivului final, plus salariile complete", a declarat preşedintele "U" Mobitelco, Mircea Cristescu.

Oficialul clujean a precizat că jucătorilor li s-au comunicat şi o serie de modificări operate în Regulamentul de Ordine Interioară în privinţa regulilor de la antrenamente, a vieţii extrasportive şi a altor activităţi.

Mircea Cristescu a ţinut să infirme şi informaţiile privind o posibilă plecare a sârbului Branko Cuic la CSU Sibiu, subliniind că acestea sunt doar zvonuri fără rost.

Mai multe articole despre:
Baschet salarii Divizia A play-off