MENIU

Baschet: Derby-ul Cupei României, CSU Asesoft-"U" Mobitelco, întrerupt de o pană de curent!

Foto: NewsIn

Partida retur dintre CSU Asesoft şi "U" Mobitelco, din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin, a fost întreruptă pe final din cauza unei pene de curent! Când mai erau de disputat 10 secunde din meci, sala s-a cufundat în beznă. După remedierea defecţiunii, s-au jucat şi ultimele secunde, iar Asesoft s-a calificat în semifinale.

Meciul retur dintre CSU Asesoft şi "U" Mobitelco, din sferturile de finală ale Cupei României a fost marcat de un incident. În finalul partidei, când mai erau doar 10 secunde de jucat, sala Olimpia din Ploieşti s-a cufundat în beznă, din cauza unei pene de curent. 

După 15 minute, curentul a revenit în sala din Ploieşti şi s-au jucat şi ultimele 10 secunde.

Conform regulamentului FRB, articolul 15, punctul 12, în cazul în care partida nu se putea relua în decurs de 4 ore din cauza unei defecţiuni tehnice, rezultatul din acel moment de pe tabelă era anulat, iar partida se rejuca. (Vezi aici ce prevede articolul 15 din regulamentul FRB, legat de normele de procedură în cazurile speciale)

A câştigat Asesoftul, scor 64-59 (31-22), echipă care s-a impus şi în tur, la Cluj,  scor 90-75, iar ploieştenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

"Mult efort, dar puţine reuşite. Un meci slab pentru ambele echipe, dar cu mult efort în apărare. Cam acesta a fost meciul de astăzi!", a declarat Mircea Cristescu, manangerul celor de la U Mobitelco, pentru site-ul oficial al echipei clujene.

Vineri, cele două echipe se vor duela din nou, de data aceasta într-un meci din etapa a 9-a a Diviziei A.