MENIU

Barcelona şi Real sunt despărţite în continuare de 6 puncte

Foto: thierry-henry-news.blogspot.com
Sevilla ocupă locul trei în Spania cu 57 de puncte

Barcelona o ţine pe rivala sa Real Madrid la 6 puncte distanţă şi după etapa a 30-a. Super-vedetele lui Guardiola au bătut cu 2-0 pe Recreativo, în timp ce galacticii au trecut tot cu 2-0 de Valladolid.

Venită după un încântător 4-0 în Champions League cu Bayern Munchen, Barcelona nu se gândea decât la victorie în partida cu ocupanta locului 18, Recreativo Huelva. Şi în chiar primul minut de joc, Iniesta a reuşit deschiderea scorului după o centrare a lui Thierry Henry. Catalanii aveau să rezolve definitiv partida în minutul 68 prin autogolul lui Morris.

Real avea nevoie ca de aur de cele trei puncte pentru a nu pierde contactul cu liderul Barcelona. După câteva bune oportunităţi gazdele au reuşit să deschidă scorul pe finalul primei reprize prin Raul. În partea a doua a întâlnirii, Valladolid putea egala, însă cei care au înscris au fost tot gazdele prin Robben în minutul 82.

Surpriza etapei s-a produs la Sevilla, unde echipa lui Contra, Getafe, s-a impus cu 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Martínez în minutul 82.