MENIU

Barcelona a transferat un puşti de şapte ani

Foto: joinfutbol.com

Kais este un copil născut din mamă spaniolă şi tată marocan, despre care scouterii lui Olympique Lyon spun că este un nou Karim Benzema.

Real Madrid a bătut recordul de investiţii în această vară, rivala FC Barcelona excelează şi ea la capitolul achiziţii, însă pe segmentul vârstă.

Cotidianul La Tribune de Lyon scrie povestea incredibilă a unui puşti de şapte ani, pe care gruparea catalană l-a achiziţionat de la FC Gerland, echipă satelit a lui Olympique Lyon. Cu mamă spaniolă şi tată marocan, copilul-minune, Kais, născut pe 26 august 2002, a fost remarcat în această vară la o tabără de fotbal de la Barcelona, dar se va alătura Academiei de Fotbal blaugrana după încheierea acestui an şcolar, în aprilie 2010.

Tatăl său, Raddouanne, a declarat presei franceze că scouterii lui Olympique Lyon i-au spus că în ultimii 30 de ani au mai văzut doar un singur talent de acest calibru, pe Karim Benzema, în timp ce mama sa spune despre Kais că îi plac Messi şi Zidane. Ştirea achiziţionării lui Kais vine în plină polemică pe tema achiziţionării de tineri jucători, dar în vârstă de 15-16 ani, de către Chelsea sau Manchester United.

Mai multe articole despre:
Olympique Lyon Fc Barcelona Karim Benzema