MENIU

Bărbatul lovit de Gerrard vrea să-i ceară compensaţii materiale fotbalistului

Foto: http://www.beourguests.co.uk

Bărbatul care l-a dat în judecată pe Steven Gerrard pe motiv că l-a agresat într-un bar a afirmat că intenţionează să-i ceară jucătorului compensaţii materiale în urma loviturilor pe care le-a primit, informează ediţia online a "The Guardian".

Judecătorii au decis că Gerrard este nevinovat, în timp ce prietenii alături de care era în bar au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Marcus McGee, în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut un dinte şi a suferit mai multe tăieturi pe faţă în urma atacului care a avut loc în luna decembrie, şi a anunţat că avocaţii săi au început procedurile. "A trebuit să plătesc facturile la stomatolog şi am cheltuit mulţi bani din cauza conflictului. Sunt de părere că nu s-a făcut dreptate. Nu-mi vine să cred că nimeni nu a plătit, deşi m-au bătut", a spus acesta.

Căpitanul lui Liverpool a recunoscut că l-a lovit pe McGee, dar a susţinut că s-a aflat în legitimă apărare. Cinci dintre prietenii săi au recunoscut că l-au lovit pe bărbat, iar un altul a spus că doar l-a ameninţat.
Mai multe articole despre:
Liverpool bătaie bar Gerrard